Onlineigra.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Nove igre

Najbolje ocijenjene igre

Online Games

Facebook CommentsNove igre


Kako igrati?

Spy Kamion

Najbolje besplatno Spy Kamion Igra. Intro o igri: Vi ste veliki obožavatelj trkaćih svijetu, a vi uvijek želite igrati neke utrke igra bilo gdje u svijetu. Svrha igre: Vi ćete sudjelovati u natjecanje koje će se održati u džungli sa svojim kamionom. Kako je utrka će se dogoditi u džungli pa trag utrke će biti pun prepreka koje bi mogle biti vrlo teško ispuniti, ali kao što se stručni vožnje morate voziti pažljivo da zgrabite sve bodove i završiti pjesme što je prije moguće osvojiti događaj. Kako igrati: Za igranje igra koristite sljedeće tipke - tipke STRELICA DESNO za nagnuti u smjeru prema naprijed lijeva strelica - da se osloni na smjeru unatrag Up tipke sa strelicama - ubrzati svoj kamion dolje strelicama za pomicanje natrag Razmaknica - promijeniti smjer vašeg kamiona Neke specijalne trikove o igri igra: jedna stvar koju treba zapamtiti u ovom natjecanje te bi trebao imati dobru kontrolu nad vašim kamion drugi mudri ćete učiniti štetu na svoj kamion. pa najbolji od sreća i učiniti svoje najbolje.

Intro o igri: Vi ste veliki obožavatelj trkaćih svijetu, a vi uvijek želite igrati neke utrke igra bilo gdje u svijetu. Svrha igre: Vi ćete sudjelovati u natjecanje koje će se održati u džungli sa svojim kamionom. Kako je utrka će se dogoditi u džungli pa trag utrke će biti pun prepreka koje bi mogle biti vrlo teško ispuniti, ali kao što se stručni vožnje morate voziti pažljivo da zgrabite sve bodove i završiti pjesme što je prije moguće osvojiti događaj. Kako igrati: Za igranje igra koristite sljedeće tipke - tipke STRELICA DESNO za nagnuti u smjeru prema naprijed lijeva strelica - da se osloni na smjeru unatrag Up tipke sa strelicama - ubrzati svoj kamion dolje strelicama za pomicanje natrag Razmaknica - promijeniti smjer vašeg kamiona Neke specijalne trikove o igri igra: jedna stvar koju treba zapamtiti u ovom natjecanje te bi trebao imati dobru kontrolu nad vašim kamion drugi mudri ćete učiniti štetu na svoj kamion. pa najbolji od sreća i učiniti svoje najbolje.

More : Super Gravity Rush, Super Gingerbread, Brain Eaters , Clobe, Lopta u nevolji


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games


Izvorni naziv ove igre je XCDFRE . Spy Kamion igra opis je preveden na hrvatski jezik uz pomoc "Google Prevoditelj". Spy Kamion Igra je smještena u kategoriju , mozete naci više slobodnog ovdje. U ovoj igri stranica, mozete igrati veliki izbor besplatne online igre, ukljucujuci tisuce igre. Postoji mnogo igara u Online Igra igri stranicama i mozete pronaci nove besplatne igre svaki put kada posjetite ovdje. Mozete dijeliti svoje omiljene igre s prijateljima na Facebook, Twitter, MySpace i još mnogo toga, mozete ugraditi igru u svoj website ili blog.

- Spy Kamion , Najbolje besplatno , Najbolji igraća arena Onlineigra.com! Moľete igrati najpopularnije igre strategije, trkaće igre, borbe i borbene igrice, smijeąne igre preruąavanja za djecu i djevojke, multiplayer igre, najbolje avanturističke igre i akcione igre online. Posjetite onlineigra.com i budite na vrhu igrača svih vremena.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Početna stranica | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Online Igra